Ererondje
Image default
Mode en Kleding

Welke kinderschoenen moet mijn kind in Europa dragen?

Kindervoeten groeien snel en het kiezen van de juiste schoenen kan lastig zijn. Gelukkig is het kopen van schoenen in Europa heel anders dan het kopen in de Verenigde Staten! Wij geven je hier wat tips over kinderschoenen in Europa en om ervoor te zorgen dat uw kind de best mogelijke ervaring heeft tijdens het reizen naar het buitenland.

Schoentypes

Het laatste dat u wilt doen als u naar het buitenland reist, is dat uw kind ziek wordt door een infectie die aan haar voeten is opgelopen.

Center for disease control

Het Center for Disease Control van het Department of Health and Human Services beveelt ouders aan ervoor te zorgen dat de voeten van hun kinderen vrij zijn van vuil, gruis of andere verontreinigingen voordat ze naar school worden gestuurd. Gelukkig zijn er genoeg mogelijkheden. Hier zijn een paar

Zomerkleding

Plan voor warm weer door ervoor te zorgen dat u uw kinderen inpakt met veel T-shirts, korte broeken, goedkope kinderschoenen en zwemkleding.

Strand

Als je een gebied met een strand bezoekt, vergeet dan niet om ook een paar badpakken mee te nemen. En onthoud natuurlijk sokken, vooral als u van plan bent te gaan wandelen of bergachtige gebieden te verkennen.

Winterkledij

Bij het inpakken voor uw reis naar Europa, zult u waarschijnlijk merken dat veel lokale bewoners geen jassen en zware jassen dragen. Veel klimaten in Europa zijn nogal gematigd, wat betekent dat veel Europeanen zich veel luchtiger kleden dan Amerikanen.

Kleden bij veranderende weer omstandigheden

Kinderen kleden zich misschien bescheidener dan volwassenen, maar dragen nog steeds dezelfde kleding om zich te kunnen aanpassen voor weersomstandigheden, vooral als u een bezoek brengt aan landen langs de Middellandse Zeekust.

Goedkope kinderschoenen online

Goedkope kinderschoenen online verkrijgen is altijd beter dan in de winkels. Hoewel je op je bestemming betaalbare, stijlvolle kinderschoenen kunt vinden, kun je door thuis online te shoppen ook makkelijk prijzen vergelijken. Het geeft je ook de kans om te zien hoe Europese schoenmaten zich verhouden tot die van thuis. Als uw kinderen thuis tussen twee schoenmaten in zitten, retour ze dan terug zodat iemand anders de kans krijgt om ze te kopen. Goedkope kinderschoenen online is dus een prima manier om de eerste kinderschoentjes te bestellen!

Sandalen zijn altijd een goed idee

Sandalen zijn niet alleen voor de zomer. In veel landen, zoals Spanje en Frankrijk, is het gebruikelijk dat mensen ze ook tijdens de koudere maanden dragen. Als je echter met een kleintje reist, kan het moeilijk zijn om erachter te komen wat voor soort sandalen ze nodig hebben.

Kindervoeten

Wanneer kindervoeten sneller groeien dan hun enkels en benen, kunnen pantoffels of sportschoenen (schoenen die de hele voet omsluiten) logischer zijn dan sandalen met open teen.

Wanneer moet mijn kind nieuwe schoenen krijgen?

Als algemene regel geldt dat het eerste paar schoenen van uw kind meestal wordt geleverd door uw kinderarts of orthopedist.

Groeiende

Ze kunnen u echter ook advies geven over wanneer u nieuwe kunt verwachten en welke merken/vormen/maten u moet kopen. Bron: kinderkleding, babykleding en sneakers