Ererondje
Image default
Auto

Zakelijk auto leasen

Het gebruik van een auto voor zakelijke doeleinden vraagt om andere eigenschappen dan voor persoonlijk gebruik. Daarom is een auto leasen zakelijk vaak afhankelijk van hele andere wensen. Zo is het meer een bedrijfsmiddel dan een vervoersmiddel. Er komen dan ook hele andere auto’s voor in aanmerking. Denk bijvoorbeeld aan bestelbussen. Deze zal je niet snel gebruiken om met het gezin eropuit te gaan. Maar wanneer het op het vervoer van materialen aankomt is hij toch wel heel erg handig. Dit maakt dat de beste auto’s om zakelijk te leasen heel anders zijn dan de beste privéauto’s.

Het type auto bij zakelijk leasen 

Wanneer je op zoek gaat naar een auto voor de zakelijke markt, dan kijk je naar hele andere eigenschappen. Hoe groot het laadruim is, is hier een voorbeeld van. Dit is ook een reden waarom Ford Transit lease al enige tijd zeer populair is. Deze bedrijfsauto van Ford heeft namelijk een flinke ruimte om materialen in op te slaan voor vervoer. Het gaat dan al snel om acht kubieke meters. Daarnaast is veiligheid natuurlijk een belangrijk punt als je een zakelijke auto in overweging neemt. Hoe veiliger de auto, hoe aantrekkelijker de optie is. Ook daarom is de Ford Transit een vaak gekozen voertuig.

Gemakkelijk en comfortabel

Niet alle eigenschappen van een gezinsauto vallen weg wanneer je een zakelijke bedrijfsauto moet uitkiezen. Zo zijn gebruiksgemak en comfort nog steeds heel belangrijk. Juist omdat de kans groot is dat je meer kilometers in deze auto doorbrengt dan in je privéauto. Het is dan fijn om te weten dat je in een strak ontworpen auto kunt plaatsnemen die van alle gemakken is voorzien. Daarnaast is bijvoorbeeld ook het verbruik een belangrijk punt. Auto’s die minder brandstof verbruiken zijn natuurlijk zakelijk gezien vele malen interessanter. Dit geldt bijvoorbeeld in hoge mate voor de Ford Transit

Voor meer info : https://www.zakelijkautoleasen.nl/