Ererondje
Image default
Auto

Zoeken naar autobedrijf Akkrum

Afgelopen maand was ik opzoek naar een nieuwe auto en vond deze bij Autobedrijf Akkrum. Ik was opzoek naar een nieuwe auto omdat ik de andere auto kapot heb gereden. Ik was namelijk op weg naar mij ouders en midden in een bocht reed er een auto tegen die van mij aan. Er is helaas niks meer van over. Ik heb de verzekering ingeschakeld en al snel kreeg ik het verzekeringsgeld om een nieuwe auto aan te schaffen. Maar nu moet ik er nog één vinden die aan mijn wensen voldoet. Nu ben ik dus opzoek naar autobedrijf Akkrum, waar ik voor een mooi prijsje een nieuwe auto kan kopen. Lees in deze blog over mijn zoektocht naar een nieuwe auto.

Google: Autobedrijf Akkrum

Ik ben gaan googelen op Autobedrijf Akkrum en kwam een aantal bedrijven tegen die voldeden aan mij zoekopdracht. Ik ben gaan zoeken op die websites en daar stonden veel auto’s tussen die wel interessant leken. Ik kwam namelijk op de website van autobedrijf Teo Welles terecht waar veel auto’s opstonden. Autobedrijf Akkrum biedt tweedehandsauto’s aan voor een goede prijs. Ik ben gaan zoeken en was wel geïnteresseerd in één van de auto’s. Ik ben verder informatie gaan opzoeken en nadat ik dat gevonden had heb ik besloten wel interesse te hebben in een proefrit.

Proefrit

Ik ben naar het autobedrijf gereden, met de oude auto voor een proefrit in een auto die ik op de website zag staan. Ik ben er heen gereden en heb aan een verkoper gevraagd of het mogelijk was om een proefrit te maken en dat was gelukkig mogelijk. Samen met mijn vrouw hebben we een rondje gereden in de auto. En het reed super! Nog geen week later hadden we de knoop doorgehakt en hebben we de auto gekocht bij Autobedrijf Akkrum. We rijden er nu een week in, en hebben zeker geen problemen met de auto, we kunnen AD Autobedrijf Teo Welles alleen maar aanbevelen aan u!

Voor meer info :