Ererondje
Image default
Bedrijven

Welke E-smoker moet je kopen?

Als je een beginnende e-smoker bent of wilt zijn, dan kan het lastig zijn om een juiste eerste sigaret te vinden die bij je past. Hoewel het discutabel is welke e-sigaret schadelijker is dan de andere, is het belangrijk dat je op zijn minst eentje haalt die een beetje kwaliteit heeft. Je wilt bijvoorbeeld niet dat een batterij te heet wordt en je te hete lucht binnen krijgt, of nog erger, dat je e-smoker ontploft (in je gezicht). Ook kun je bepalen of een E-smoker voor jou een probeersel is, of een waardevolle investering die je langer gaat gebruiken.

Kwaliteit

In welke prijsklasse je ook wilt zitten, probeer te gaan voor kwaliteit. Kijk altijd eerst naar de kwaliteit door onder andere reviews te lezen en op te zoeken welke smoker het beste is beoordeeld. Laat je niet verleiden door enkel een leuk uiterlijk, of dat nu de vorm van de sigaret is of een motiefje op de buitenkant.

Justfog j-easy 9

Zo kom je al snel tot de conclusie dat de Justfog Q16 een goede koop is. Niet alleen komt Justfog als merk uit de verf als ervaren en zeer goed gewaardeerd, maar ook leer je dat er verschillend aanbod van elk merk is. Je hebt een reguliere versie en een pro versie, zo ook van de Justfog j-easy 9. De Justfog j-easy 9 is een boxmod, oftewel een soort uitbreidingspakket voor je e-smoker. Met al dit aanbod kun je variëren en kiezen wat je nou echt wilt hebben.

Smaken

Ook zijn er verschillende smaken beschikbaar. Als het op smaken aankomt moet je vooral kijken of je een enigszins vertrouwde smaak en gevoel uit een sigaret wilt halen. Dit doen bijvoorbeeld rokers die over willen stappen op een e-smoker omdat dit beter zou zijn voor hun gezondheid, of wanneer ze proberen te stoppen en de e-smoker als een tussenstation gebruiken. Naast de traditionelere tabak smaken zijn er ook allerlei zoete smaken die bijvoorbeeld fruit of kauwgom nabootsen. Hiernaast kun je kiezen tussen een samenstelling die meer brand in je keel of bijvoorbeeld meer damp aanmaakt, waardoor je plezier kunt hebben met het uitblazen van de “rook” en kunt spelen met je e-smoker als je daar behoefte aan hebt.

https://wizzits.com/justfog/q16/