Ererondje
Image default
Financieel

Verstuur op tijd je herinnering voor een openstaande factuur

Bij ondernemen hoort ook debiteurenbeheer, eventueel met behulp van een software. Je wil immers wel dat je klanten betalen voor dat wat je ze hebt geleverd. Als een klant niet betaalt, moet er op tijd een herinnering voor de openstaande factuur de deur uit. En als ook dat niet helpt, dan moet er een aanmaning achteraan en eventueel de overdracht naar een incassobureau. Veel mkb’ers vinden dit helemaal niet leuk. Maar het hoort er helaas bij als je gaat ondernemen. Je kunt het jezelf wel makkelijker maken door de software voor debiteurenbeheer van Outstanding24 uit Amsterdam te gebruiken. Hiermee kun je veel handelingen automatiseren. Steeds meer ondernemers maken hier gebruik van.

Geen omkijken meer naar openstaande facturen

Als je de software van Outstanding24 uit Amsterdam gebruikt voor je debiteurenbeheer kun je automatisch een herinnering versturen voor een openstaande factuur. Het enige wat je hoeft te doen, is de termijn instellen wanneer de herinnering moet worden verstuurd. Datzelfde geldt voor een aanmaning, tweede aanmaning of de overdracht van een openstaande vordering naar een incassobureau of de deurwaarder. Je kunt hiervan handige overzichten genereren. Zo zie je in een oogopslag hoeveel facturen zijn betaald, hoeveel daarvan tijdig zijn betaald en hoeveel vorderingen nog openstaan.

Laat je nader informeren over deze handige software

Als je meer wilt weten, dan kun je de makers van deze handige software voor debiteurenbeheer benaderen voor een gratis demo. Hierin zie je niet alleen hoe het werkt om automatisch een herinnering voor een openstaande factuur te versturen, maar ook hoe de overige functies werken. Uiteraard kun je bij het versturen van berichten naar je klanten je eigen huisstijl aanhouden. De klant krijgt een e-mail uit naam van jouw bedrijf. Vaak leidt een betalingsherinnering al tot directe betaling van het openstaande bedrag. Ook na een aanmaning wordt er doorgaans snel betaald. Vul het formulier op de website in als je vrijblijvend meer informatie wilt ontvangen over de software voor debiteurenbeheer.