Ererondje
Image default
MKB

Portaalkraan kopen bij de Hijswinkel

Bent u op zoek naar een portaalkraan? Bij de Hijswinkel vindt u in onze webshop diverse hijs- en hefproducten om uw veiligheid te vergroten tijdens bepaalde hijs- en hefklussen. Onze portaalkranen voldoen aan de eisen die hieraan worden gesteld door de EKH, ofwel Erkende Keurbedrijven Hijs- en Hefmiddelen. U kunt bij de portaalkranen kiezen tussen een kraan die wel of juist niet verrijdbaar is. Welke kraan u ook kiest, bij ons bent u verzekerd van de beste kwaliteit én service. Ook heeft u altijd de keuze of u de kraan direct wilt kopen of eerst huren. Als u kiest voor huren, kunt u eerst altijd kijken of het u bevalt en later toch zelf een kraan aan te schaffen. Wij bieden zowel nieuwe als tweedehands kranen aan. Beide varianten worden eerst getest als het gaat om de veiligheid van het middel. 

Wat kan ik verwachten bij een portaalkraan?

Als u een portaalkraan wilt kopen of huren, dan moet u goed nadenken of u veel zware lasten moet verplaatsen (binnen of buiten). De kraan kan het makkelijker maken om de zware lasten te hijsen en dan verplaatsen naar een andere plek op dezelfde locatie. De kraan kunt u eenvoudig gebruiken. Wel moet u nagaan hoeveel last u moet verplaatsen gezien de kranen verschillen in capaciteit. De capaciteit van de kranen verschilt tussen de 1000 en 5000 kilogram. Of u kiest om de kraan te kopen of te huren, hangt natuurlijk af van uw persoonlijke situatie. Misschien heeft u een kleiner budget, in dat geval raden wij aan om een kraan te huren omdat het aanschaffen van een kraan een behoorlijke investering is. Ook vermijdt u eventuele bedrijfsstoringen als u kiest voor huren en laat u toch zien dat u zeer veel waarde hecht aan de veiligheid van uw personeel en uw klanten. 

Hijswinkel

Bij Hijswinkel staan wij graag klaar voor onze klanten. Daarom kunt u altijd de hulp inschakelen van één van onze specialisten. Ook zijn wij telefonisch bereikbaar voor uw vragen of kunt u contact met ons opnemen via het e-mailadres dat u kunt vinden op onze website.