Ererondje
Image default
Zakelijke dienstverlening

Burn-out coach: voor iedereen een passende begeleiding

U kunt bij een burn-out coach terecht wanneer u last heeft van klachten die bij overspannenheid of burn-out horen. Uiteraard kunnen werkgevers bij deze coach terecht wanneer een medewerker uit dreigt te vallen door dergelijke klachten, of wanneer deze al uitgevallen is. Er kan in dit geval een goed, gericht en persoonlijk traject worden opgezet om de medewerker te begeleiden. Wanneer u een goede burn-out coach wilt inschakelen, dan kunt u hiervoor altijd terecht bij Bureau Streefkerk in Ermelo en Apeldoorn. Hier zijn de juiste coaches aanwezig om passende begeleiding te bieden op een persoonlijke manier. Deze professional heeft veel ervaring in het bieden van onder meer stress- en burn-outbegeleiding, begeleiding bij overspannenheid en bij arbeidsongeschiktheid door burn-out.

Vervolgstappen van een ervaren burn-out coach

U kunt altijd terecht bij de ervaren burn-out coach voor het voeren van individuele coachingsgesprekken. Tijdens deze gesprekken komen de meest uiteenlopende zaken aan bod en kan er, indien nodig, extra aandacht worden besteed aan diverse thema’s. Zo kan er door een burn-out coach worden gewerkt aan het verbeteren van de assertiviteit, het zelfvertrouwen of conflictbeheersing. Dit zijn slechts voorbeelden. De oorzaak kan worden gemeten door middel van een inzetbaarheidstest. De burn-out coach kan de werknemer begeleiden naar herstel wanneer de oorzaak ligt in het gedrag. Ligt er een bepaalde stoornis aan de basis van de oorzaak? Dan kan er naar passende interventie worden doorverwezen.

Samen met de juiste coach uw doelen bereiken

Het is belangrijk om, samen met een goede burn-out coach, heldere doelen te stellen. Vaak is het in de praktijk het belangrijkste doel om de medewerker terug te krijgen op de werkvloer, binnen de eigen functie of een andere functie. Een ervaren burn-out coach biedt hierbij de nodige begeleiding. Wilt u hier meer over weten? Dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met Bureau Streefkerk in Ermelo of Apeldoorn.

 

https://bureaustreefkerk.nl/