Ererondje
Image default
Marketing

Promotiekleding

Hoe zet u uw bedrijf op de kaart? Is dit alleen het kantoorpand, de werkprocedure en reclame-uitingen aan de gevel? Daar red u het niet meer mee in de 21e eeuw. Tegenwoordig is promotiekleding voor uw werknemers niet meer weg te denken. De branche waarin u zich bevindt maakt niet uit, de marketing strategie en uitstraling wordt pas compleet wanneer het personeel in promotiekleding loopt wat een eenheid uitstraalt.

Promotiekleding zeg het al, kleding om te promoten. In dit artikel gaat het met name over promotiekleding voor personeel binnen een onderneming. Of het nou gaat om een hovenier, tandarts, loodgieter, fabriek. Voor elke branche is er geschikte promotiekleding te koop. Een goede drukkerij heeft een uitgebreid assortiment om elk bedrijf ook van dienst te kunnen zijn. Voor alle omstandigheden en branche is er een geschikt kledingstuk te verkrijgen. Het assortiment bestaat onder andere uit:

  • Blouses en overhemden
  • Bodywarmers
  • Caps
  • Broeken
  • Sweaters
  • Shirts
  • Jassen
  • Fleece
  • Hardloopkleding
  • Shorts

Op elk product kan het logo of slogan bedrukt of geborduurd worden om een eenheid uit te stralen en te laten zien dat ze voor uw onderneming werken. Tevens is het voor de personeelsleden ook prettig om in de kleding te werken. Dit scheelt elke ochtend weer tijd om een setje kleding te bepalen voor de werkdag. Om kwaliteit en kleurverschil te voorkomen wordt geadviseerd om de promotiekleding zelf als eigendom te houden en het beheer te doen voor bijvoorbeeld het wassen. Zo gaat de promotiekleding langer mee en zal de uitstraling ook blijven zoals nieuwe kleding.

Vooral voor buitenwerk is een breed scala aan promotiekleding nodig. Stel uw personeel werkt het gehele jaar buiten van Januari t/m December. Houdt rekening met alle weertypes en schaf voor zowel de winter als zomer de juiste kleding aan. Een complete set met broek, shirt, sweater, jas, muts, sjaal en pullovers wordt geadviseerd.

Voor bedrijfsuitjes, jubilea of overige feesten kunnen ook eenmalige promotiekledingstukken aangeschaft worden. Het is bij sommige drukkerijen al mogelijk om bijvoorbeeld een T-shirt vanaf €1,49 per stuk te bestellen, met een minimale bestelling vanaf 10 stuks. In dit geval hoeft er niet gekozen worden voor de beste kwaliteit en het duurste merk . Wanneer het uitje buiten het bedrijfspand is kan het beschouwd worden als gratis reclame over de onderneming. Verplicht wel een ieder om de promotiekleding te dragen, van inkoop- tot verkoopmedewerker, van magazijnwerker tot directeur.

Voor meer info : http://www.shirtsenzo.nl/promotiekleding/