Ererondje
Image default
Eten en drinken

Vlaaien bestellen bij een echte specialist

Echte Limburgse vlaaien zijn natuurlijk niet te overtreffen. Deze heerlijke zoete taarten zijn een echte lekkernij en bovendien in verschillende soorten te verkrijgen. Of je nu fan bent van kersenvlaai of juist van aardbeienvlaai, de keuze is enorm als je op zoek gaat naar de lekkerste vlaaien. Wil je voor jouw gasten de beste vlaaien bestellen? Doe dit dan bij een specialist zoals Patisserie van Gent uit Amersfoort. Zij maken de lekkerste vlaaien en andere taarten in hun bakkerij en verkopen deze zowel in de winkel als online. Zo hoef je niet helemaal naar de winkel te rijden voor de beste vlaaien, maar kun je ze simpel in de webshop bestellen.

Limburgse vlaaien haal je natuurlijk bij een ervaren familiebedrijf

Als je op zoek bent naar de echte Limburgse vlaaien, ga ja natuurlijk naar een ervaren familiebedrijf dat als geen ander weet hoe ze vlaaien en taarten moeten maken. Patisserie van Gent heeft al ruim 80 jaar ervaring als bakker en heeft zich gespecialiseerd in onder andere vlaaien van uitstekende kwaliteit. Deze vlaaien kun je in Amersfoort en 30 kilometer daaromheen uitproberen, want je bestelt ze gewoon online in de webshop! De vlaaien zijn niet alleen gebakken met het lekkerste deeg, maar ook nog eens afgewerkt met heerlijk vers fruit. Denk bijvoorbeeld aan kersen, aardbeien of een mix van appel, druif, aardbei en meer. Het is natuurlijk ook mogelijk om andere producten te bestellen naast vlaaien, zoals broodjes, taarten, koffiekoeken en chocolade.  

Bestel jouw favoriete vlaai online

Heb je een vlaai gevonden waar het water je al van in de mond loopt? Bestel deze dan eenvoudig online. Doe je dit voor 22:00 uur? Dan wordt de vlaai de volgende dag nog bij jou thuisbezorgd. Je kunt natuurlijk ook gewoon langsgaan in de winkel in Amersfoort om het assortiment te bekijken en direct een verse vlaai mee te nemen.

https://vangentpatisserie.nl/