Ererondje
Image default
Bedrijven

5 kringloopwinkels in Nederland

Ben je opzoek naar een leuke kringloopwinkel in Nederland? Dan ben je hier aan het juiste adres. In dit artikel vertel ik over 5 kringloopwinkels in Nederland die ieder natuurlijk uniek zijn. Kringloopwinkels verkopen meestal van alles voor in je woning of je tuin zoals meubels, servies, lampen, boeken enzovoort. Je kunt bij kringloopwinkels alles vinden dat bijvoorbeeld door mensen langs de weg is neergezet of van mensen is overgebleven die bijvoorbeeld verhuist zijn en het niet meer wilden. Het zijn allemaal authentieke spullen en meubels. Klassieke tafels of stoelen of misschien ben je opzoek naar een leuke apothekerskast. Kringloopwinkels zijn tegenwoordig steeds populairder geworden. Veel mensen gebruiken de spullen bijvoorbeeld om ze weer op te knappen en door te verkopen. 

‘T Hartje Kringloopwinkel

Op de hoek van Van het Hoflaan stond het pand een tijdje lees. Tamara heeft hier verandering aan gebracht en heeft hier haar eigen kringloopwinkel in opgericht. Ze vind het nooit belangrijk dat er winst uit de producten gehaald word en doet hier daarom dan ook vrijwilligers werk. Kringloop Kerkstraat

Het kringloop winkeltje is te klein voor grote meubels, maar ze verkopen wel kleinere spullen als krukjes en andere woon accessoires. Je kunt het winkeltje vinden op de Kerkstraat nummer 354.

De Kringloopwinkel

Deze winkel bevindt zich in het winkelcentrum boven ‘t Y in Amsterdam. De kringloopwinkel verkoopt meubels, fietsen, boeken, kleding en nog veel meer. 

Gideon Italiaander

Dit is een opkoper van goederen die de spullen inkoopt bij andere winkels zoals bijvoorbeeld winkelketens of fabrikanten. Je kunt er terecht voor gebruikte spullen en soms hebben ze zelf nog restpartijen van tegels staan. 

Milieubrigade

Deze winkel heeft vooral spullen die verkregen zijn door hun dienst in woning en bedrijfsontruiming. Daarom hebben zij vaak veel gloednieuwe spullen in de winkel staan. Deze winkel kun je vinden op de Slijperweg 18b in Amsterdam Noord.

Re-cicle

Deze winkel koopt oude spullen in en knapt ze op. De winkel bevindt zich op de Buikslotermeerplein 225.