Ererondje
Image default
Groothandel

Dé patrijspoort met hoge isolatiewaarde is te koop bij dit bedrijf

Bij TOPwindows zijn professionals in dienst met een passie voor de watersport. Deze passie gaat echter verder, want deze mannen hebben hier hun werk van gemaakt. Het fijne hieraan voor u is dat zij ontzettend veel kennis hebben van boten en schepen. Daarom kunnen zij u adviseren in de écht belangrijke dingen. Bent u op zoek naar een bedrijf waar uw nieuwe kwalitatief hoogwaardige patrijspoort te koop staat? Dan bekijkt u de website of neemt u direct contact op met een van de professionals. De patrijspoorten zijn UV- en zeewaterbestendig en ze voldoen aan de ISO-normen en de oceaanwaardige CE-A-eisen. De patrijspoort die bij dit bedrijf te koop staat, is extra geïsoleerd en is voorzien van PMMA-kunststofruiten. Kies voor een passende kleur en een vaste of inklapbare poort. De keuze is volledig aan u.

Kunststof patrijspoorten en boot- en scheepsramen

Het is zeer begrijpelijk als u het beu bent om steeds weer condens te vinden in uw boot of schip. Het kan zijn dat uw rubberen bootraamprofielen of complete ramen aan vervanging toe zijn. Voor kwalitatief hoogwaardige patrijspoorten en boot- en scheepsramen neemt u contact op met TOPwindows. Deze professionals leveren ramen met een kunststof profiel. Deze zijn condensvrij en hebben een luxe uitstraling. U kiest zelf welke kleur en welk soort glas u wilt. TOPwindows biedt u full-service aan. Zij doen het volgende voor u:

  • Uw boot- of scheepsramen worden opgemeten met een 2D-meetapparaat
  • Uw nieuwe ramen worden geproduceerd
  • Uw oude ramen worden gedemonteerd en de nieuwe worden geplaatst
  • Eventuele klap- en schuifruimtes en horconstructies worden gemonteerd
  • U krijgt vijf jaar full-service fabrieksgarantie

Neem contact met op met een van de medewerkers

Heeft u nog vragen of wilt u een patrijspoort bekijken die te koop staat? Dan neemt u gemakkelijk en snel contact op met een van de medewerkers. U wordt met veel plezier en kunde verder geholpen. Zo kunt u snel genieten van een condensvrije boot!

https://www.topwindows.nl/