Ererondje
Image default
Banen en opleidingen

Bekijk het uitgebreide aanbod aan vacatures in de sector life sciences

Vacatures op het gebied van life sciences vind je bij CLS Services. Deze experts hebben vele jaren ervaring met recruitment en detachering in deze sector. Zo vinden zij al vele jaren dé perfecte match tussen kandidaat en opdrachtgever. Daarnaast zorgen zij er ook voor dat kandidaten de juiste coaching ontvangen, waardoor zij alles uit hun carrière halen.

Vind een passende vacature die past bij jouw kwaliteiten en kennis

Als je op zoek bent naar vacatures op het gebied van life sciences, dan is het je waarschijnlijk opgevallen dat er allerlei verschillende categorieën zijn. Deze sector is namelijk zeer veelzijdig. Dit is positief, want zo zit er voor vele mensen dé passende functie ertussen. Deze specialisten bieden dan ook vele verschillende vacatures gericht op de regio life sciences, zoals:

  • Analytical Project Manager;
  • Associate Scientist Cell Culture;
  • Product Specialist Reumatologie;
  • Quality Systems Document Control Associate;
  • Assistant Scientist Molecular and Bioassay development.

Echter, de bovenstaande functies zijn maar een greep uit het ruime assortiment aan vacatures in life sciences van deze specialisten. Er is een enorm aanbod aan allerlei interessante banen waar je uit kunt kiezen. Weet je niet goed welke functie bij jou zal passen? Dan gaan deze specialisten graag met jou in gesprek. Jullie gaan samen dieper in op jouw interesses, kwaliteiten en vaardigheden. Het is hiervoor wel van belang dat je beschikt over een hbo-, academisch of PhD-niveau.

Neem contact op met de specialisten

Lijkt het jou leuk en interessant om in de life sciences sector te werken en ben je op zoek naar passende vacatures? Bekijk dan het uitgebreide aanbod aan vacatures voor de meest interessante functies op de website van deze specialisten. Heeft u vragen en wil je meer informatie over de mogelijkheden? Schroom dan zeker niet om contact op te nemen met de specialisten. De contactgegevens vind je op de website.

https://www.cls-services.nl/nl/