Ererondje
Image default
Banen en opleidingen

Bij dit detacheringsbureau vindt u de ideale match met een interim data-analist

Leidt u een tijdelijk project en kunt u hiervoor de kennis en kunde van een interim data-analist gebruiken? Dan zijn er een aantal belangrijke factoren om te overwegen. Zo is het goed om in kaart te brengen naar welke functionele en technische ervaring u op zoek bent. Heeft uw ideale kandidaat bijvoorbeeld kennis van datavisualisatietools en cloudplatformen als Microsoft Power BI of Microsoft Azure? Of maakt u gebruik van andere tools? Zijn er bepaalde capaciteiten en kwaliteiten waar u waarde aan hecht? De consultants van detacheringsbureau Scope Data zetten de vereisten van de vacature graag met u op een rijtje. Vervolgens gaan zij aan de slag met het vinden van potentiële kandidaten. Zo bespaart u een hoop tijd en moeite!

De detachering van een talentvolle data-analist

Voor de detachering van een interim data-analist maakt dit detacheringsbureau gebruik van zowel een eigen pool van professionals als een uitgebreid netwerk van zzp’ers. Op die manier wordt uw vacature altijd snel vervuld met een kandidaat die matcht met uw organisatie. Naast detachering is Scope Data ook gespecialiseerd in werving en selectie. Mocht u na de tijdelijke aanvulling van uw data-afdeling op zoek zijn naar een vaste kracht, dan kunnen de consultants u dus ook uitstekend van dienst zijn. Zij werken hiervoor met een bewezen werkwijze, die altijd begint met een intakegesprek voor het opstellen van een profiel van uw organisatie én de beoogde kandidaat.

Informeer naar de mogelijkheden

Naast de functie van interim data-analist, helpt Scope Data u met de invulling van andere vacatures. Zo is het bureau – in aanvulling op Reporting & Analytics – gespecialiseerd in Business Intelligence, Datawarehousing, Master Data Management en Data Science. Informeer naar de mogelijkheden voor uw organisatie door contact op te nemen het enthousiaste team. Zij vertellen u graag meer over de werkwijze en plannen, indien gewenst, direct een intakegesprek in. U vindt de contactgegevens op de website.

https://scopedata.nl/