Ererondje
Image default
Vervoer en transport

Bescherm uw goederen met het beste krimpfolie

Om producten vanuit de fabriek naar de winkels te verplaatsen, moet het koopwaar een lange weg afleggen. Wilt u zo veel mogelijk producten verkopen in de winkels, dan is het belangrijk dat de producten tijdens het transporteren goed en onbeschadigd blijven. Bent u benieuwd hoe u dit kunt bereiken, zonder dat u grote investeringen moet doen? Verpak uw koopwaar dan in krimpfolie. Meer over krimpfolie en de voordelen van deze folie, leest u in dit artikel.

 

Een sterke folie voor optimale bescherming

Krimpfolie is een transparante plastic film die wordt gebruikt om verschillende soorten producten te verpakken. Wat het inpakmateriaal zo bijzonder maakt, is het feit dat de folie bij verhitting krimpt. Dit betekent dat de folie om het verpakte materiaal heen krimpt, waardoor het materiaal direct goed verpakt is. Zo wordt de folie eerst om de te verpakken producten gedaan, om het geheel vervolgens in een verwarmde tunnel of oven te leiden of te behandelen met een hittepistool. Is de folie in aanraking gekomen met hitte, dan zit de folie strak om de verpakte producten heen.

 

De folie wordt gebruikt om dozen en blikjes in te pakken, maar u kunt de folie ook gebruiken om complete pallets in de pakken. Omdat de folie verkrijgbaar is in verschillende formaten, kunt u bijna alles met de bijzondere en sterke folie verpakken. Afhankelijk van de producten die u moet verpakken, kiest u een formaat folie dat bij uw eisen aansluit.

 

De voordelen van de sterke folie

Het verpakken van materialen door gebruik te maken van krimpfolie, brengt verschillende voordelen met zich mee. De belangrijkste voordelen van de folie, zijn de volgende:

–        De folie sluit perfect aan op het ingepakte materiaal.

–        De folie biedt extra bescherming, zodat het ingepakte materiaal niet kan beschadigen en altijd in de beste staat de winkels bereikt.

–        De folie krimpt in beide richtingen voor het beste resultaat.

–        De folie is scheurvrij, wat betekent dat het materiaal te allen tijde goed ingepakt blijft.

–        De folie is voorzien van microperforatie.

 

Door gebruik te maken van krimpfolie, blijven de verpakking en de producten in de verpakking veel langer in de perfecte conditie. Maakt u gebruik van deze folie, dan heeft u nooit meer kapotte producten door transport, nooit meer beschadigde artikelen in de winkel en nooit meer problemen met het inpakproces in de fabriek.

Voor meer info : https://www.verhuisbedrijfdrechtsteden.nl/