Ererondje
Image default
Woning en Tuin

Vloeren voor een parkeergarage

Parkeergarages zien we steeds vaker en steeds groter terug. Een belangrijk aspect van een parkeergarage is de vloer. Deze krijgt veel te verduren en het is belangrijk dat deze lang mee gaat en eenvoudig is te onderhouden. In dit artikel geven we u een aantal voorbeelden van vloeren welke ideaal zijn voor gebruik in een parkeergarage.

Beton

Betonvloeren worden veel toegepast in parkeergarages, maar slijten aannemelijk door de constante stroming van auto’s. Om het slijten te remmen wordt er vaak gebruik gemaakt van een coating om het beton te beschermen. Echter slijt ook de coating erg snel en ontstaan er alsnog veel rubber strepen afkomstig van de autobanden. Daarnaast wordt beton snel glad wanneer deze nat wordt.

Gietvloer

Met een gietvloer in een parkeergarage slaat u meerdere vliegen in één klap. Een gietvloer is enorm sterk en kan goed tegen een stootje. Het veelvoudig af- en aanrijden van auto’s is voor de gietvloer geen enkel probleem. Daarnaast is onderhoud en renovatie een fluitje van een cent en zelfs zo effectief dat er na renovatie niets van terug is te zien.

Een keuze maken

Als u een keuze moet maken tussen de twee veelgebruikte vloersoorten dan is ons advies de gietvloer. Met een Nederlandse gietvloer kunt u langdurig genieten van een mooie en eenvoudig te onderhouden vloer. Op de lange termijn bespaart u dan niet alleen een hoop geld, ook de parkeergarage blijft er langdurig goed uitzien.

Voor meer info : http://www.goedkopegietvloer.nl