Ererondje
Image default
Auto

Zakelijk voorraad auto leasen

Het leasen van een auto voor zakelijke doeleinden moet zo soepel als mogelijk verlopen. Leasen doe je onder meer omdat je dan zelf minder omkijken naar het wagenpark van jouw onderneming hebt. Het is dan ook aantrekkelijk dat er tegenwoordig veel mogelijk is op het gebied van voorraad auto leasen. Dit wordt ook wel het leasen van direct leverbare auto’s genoemd. Zoals de naam al zegt gaat het dan om voertuigen die al helemaal klaar zijn en op voorraad bij de leasemaatschappij staan. De levertijd is dus zeer kort en het verlies als ondernemer is beperkt. Je kunt direct weer aan de slag.

Het soort bedrijfsauto

Een Mercedes als auto van de zaak kan op veel manieren worden ingevuld. Wie in het management van een onderneming zit denkt misschien aan een c-klasse of e-klasse Mercedes. Anderen denken aan een bestelbus zoals de Sprinter. Een Mercedes die echter ook al jaren zeer populair is, is de Mercedes Sprinter leasen. Deze combo is namelijk vaak goed voor bijvoorbeeld servicediensten van bedrijven. Werknemers die veel reparaties moeten uitvoeren bijvoorbeeld. Zij hebben gereedschap en klein materiaal nodig in hun wagen, maar vervoeren niet de grote materialen. Voor hen is de Sprinter een zeer geschikte auto als bedrijfsauto.

Comfortabel en beheersbaar

Het is belangrijk om te weten dat de Sprinter een flink aantal voordelen heeft op het gebied van comfort en voertuigbeheersing. Denk bijvoorbeeld aan de hulp bij het wegrijden op hellingen. Denk ook aan de verschillende systemen die de rijstabilisatie bevorderen. Daarnaast is er bij het ontwerpen van het interieur nagedacht over het wegnemen van fysieke ongemakken. Wie veel tijd in zijn auto doorbrengt zal dus niet snel geblesseerd raken omdat hij in ongemakkelijke houdingen wordt gedwongen. Dit is voor werkgevers natuurlijk ook belangrijk wanneer een keuze gemaakt moet worden voor een bepaald type leaseauto voor de werknemer.

Voor meer info : https://www.voorraadautoleasen.nl

Gerelateerde artikelen

Eendaagse theoriecursus met 100% slagingskans van Gelijk Geslaagd

Snel je rijbewijs bij de beste autorijschool in Arnhem!

Looptijden voor leaseauto