Ererondje
Image default
Woning en Tuin

Aluminium deuren tegen knotsgekke prijzen

Als je aan het twijfelen bent welke deur te kiezen voor je woonst dan kan je daar nu mee stoppen. Strakke, designvolle deuren tegen fabrieksprijzen kan je gewoon niet laten staan. Onze aluminium deuren vallen al dan niet te combineren met glas en zijn uiteraard standaard voorzien van inbraakbeveiliging. Laat die twijfel dus maar achterwege.

 

De voordelen van aluminium deuren

We zetten graag enkele voordelen van aluminium deuren voor u op een rijtje. Aluminium deuren zijn 100% recycleerbaar, zeer onderhoudsvriendelijk en omdat ze heel bewerkbaar zijn kunnen de deuren ook slanker gemaakt worden waardoor ze minder warmte laten ontsnappen. Als je dan ook nog weet dat aluminium deuren in ontelbare kleuren verkrijgbaar zijn dan heb je keuze te over.

 

Bij raamwinkel.be kies je uit 3 varianten

Om door de bomen het bos of beter nog de deuren te zien hebben we bij raamwinkel.be 3 standaard opties beschikbaar gemaakt. Je kiest tussen de glasdeur die ideaal is voor donkere ruimtes, de halfglasdeur met onderaan een vulpaneel, ideaal voor een kattenluik of de paneeldeur die een optimale privacy garandeert. Als je denkt over een voordeur dan hebben we ook verschillende aluminium sierdeurpanelen waaruit je kan kiezen. Zo geef je de voorkant van je huis een eigen look. Klassiek of modern met onze aluminium deuren is alles mogelijk.

 

Eenvoudig zelf installeren Bij raamwinkel.be kan je al aluminium deuren vinden vanaf € 652 per stuk. Ongelofelijk! Omdat we grote volumes bestellen bij onze leveranciers en je online aanleren om deze deuren zelf te plaatsen kunnen we onze aankoopprijzen fel drukken. Dit voordeel geven we dan ook door aan onze klanten. Makkelijke instructievideo’s op onze website leren je in een mum van tijd als een professional een deur opmeten en plaatsen. Zo heb je prachtige aluminium deuren maar liefst 50% goedkoper dan ergens anders. Zeker de moeite waard!

 

Online aluminium deuren bestellen in enkele eenvoudige stappen

Binnen de 10 minuten hebt u bij ons online uw aluminium deuren besteld. Je kiest je deur naar keuze, meet deze op en plaats online je bestelling. Veel meer dan dat is het niet. Kies je niet graag op basis van enkel beelden online? Breng dan gerust een bezoekje aan onze showroom in Aalst. Vervolgens kan je ook kiezen of je de deuren bij ons komt oppikken of dat we ze ter plaatse afleveren. De keuze is aan jou. Dan blijft enkel nog het plaatsen over. Moest je hier werkelijk niet uitkomen dan komt onze plaatsingsdienst met plezier en vol goede moed een handje toesteken. In dit hele proces blijven we bij raamwinkel.be uiteraard ook telefonisch bereikbaar om oplossingen aan te reiken.

 

Voor meer info : https://www.raamwinkel.be/nl/aluminium-deuren