Ererondje
Image default
Hobby en vrije tijd

Radioguide is ideaal

Vind je het ook niet onwijs vervelend als je net lekker naar je favoriete radiostation luistert en er meteen weer een reclameblok ingeschakeld wordt. Persoonlijk vind ik het heel irritant dat je bij een aantal radiostations bijna meer reclame hebt dan dat je nog echt naar muziek luistert.

Er zijn op dit moment een aantal applicaties op de markt gebracht die ervoor kunnen zorgen dat je niet gestoord wordt door onwijs irritante reclame spotjes terwijl je muziek aan het luisteren bent. Lijkt het jou ook niet ideaal om radio beluisteren zonder die vreselijke reclame? Internet radio luisteren biedt dan dus voor jou die ideale mogelijkheid om onder die irritante reclame uit te komen.

Sportify maakt het al mogelijk om zonder reclame naar muziek te luisteren, dit is echter wel alleen voor premium gebruikers van deze applicatie. Als je gebruik maakt van de gratis start versie hoor je zo nu en dan wel reclames maar dat is logisch anders kan Spotify geen geld verdienen om te blijven bestaan in de toekomst. Sommige mensen houden er juist van als er veel wordt gepraat over recente onderwerpen. Edwin Evers is hier natuurlijk een koning in, zeg nou eerlijk! Hij is de meest populaire radio presentator van ons land, zijn fijne manier van omgang met mensen in combinatie met zijn humor maakt hem tot een zeer succesvol persoon. Zijn karakter staat onwijs veel mensen aan, hij komt niet voor niets elke dag vanuit Hardenberg naar Hilversum gereden om zijn eigen ochtendshow te presenteren. Op radioguide kun je zelf bepalen naar wel radiostation je wilt luisteren, als er bijvoorbeeld reclame is op het ene station kun je makkelijk switchen met één klik naar een ander station waar ze geen reclameblok aan het draaien zijn. Kortom Radioguide is ideaal om non stop te luisteren naar de muziek die goed bij jou past.

 

 

 

Voor meer info : http://www.radioguide.fm